Totul despre confortul dumneavoastra. Totul despre profesionalismul nostru.
(+40) 756 84 35 32 office@gtepedia.ro
Fabrica de tamplarie PVC, Aluminiu si instalatii electrice pentru constructii civile

Instalatii electrice

electric

La proiectarea si executia unei instalatii electrice interioare , se analizeaza conditiile de utilizare si functionare ale instalatiei electrice, precum destinatia constructiei si caracteristicile constructive ale cladirii. Instalatiile pot fi executate aparent sau ingropate.

   Impreuna cu beneficiarul se stabileste traseul instalatiei, tinand cont de reglementari si necesitatile consumului. La alegerea caracteristicilor materialelor, aparatelor si echipamentelor electrice se va tine cont de:
   – categoria sau categoriile in care se incadreaza incaperea, spatiul sau zona respectiva din punct de vedere al pericolului de incendiu si din punct de vedere al pericolului de electrocutare;
   – caracterul specific al instalatiei electrice respective , cu respectarea prescriptiilor tehnice si normativelor in vigoare.

    Suntem o echipa care ne implicam cu pasiune in munca noastra, de aceea ea nu se materializeaza doar in realizarea proiectelor ci si in castigarea partenerilor de durata.

    Va stam la dispozitie cu informatiile tehnice de care aveti nevoie si cu o oferta de servicii cu un raport optim pret, calitate.

     Calitatea instalatiilor electrice este evidentiata prin cerintele impuse acestora pe intreaga lor utilizare:
     – siguranta in exploatare si la foc;
     – rezistenta si stabilitatea,sanatatea,igiena protectia impotiva zgomotului;
     – economia de energie;
     – refacerea si protectia mediului.

      Primul sfat este legat de calitate: nu alegeti decat materiale si aparataje de cea mai buna calitate. In instalatiile electrice nu se greseste decat o singura data!

       

      Leave a Reply

      Your email address will not be published. Required fields are marked *