Totul despre confortul dumneavoastra. Totul despre profesionalismul nostru.
(+40) 756 84 35 32 office@gtepedia.ro
Fabrica de tamplarie PVC, Aluminiu si instalatii electrice pentru constructii civile

Instalatii de iluminat si prize

generator_icon

Toate instalatiile electrice de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare. Iar pentru ca aceste instalatii electrice sa fie cu adevarat eficiente, trebuie ca solutiile oferite sa fie adaptate necesitatii fiecarei cladiri sau locatii in parte.

Pentru ca fiecare cladire este diferita prin aspect si prin utilitate. De exemplu, in cladirile rezidentiale, in cladiri publice, in locuinte instalatiile se realizeaza ingropat, iar in cele industriale (santiere, hale, baraci) instalatiile se executa aparent.

Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, iar executia fiecareia dintre cele doua trebuie sa tina cont de diferentele dintre ele; astfel, pentru fiecare exista solutii speciale.

Personalizarea serviciilor este un aspect foarte important pentru orice domeniu, iar noi intelegem diferentele si nevoile fiecarui client, astfel incat suntem pregatiti sa oferim cele mai potrivite solutii pentru fiecare. Echipa noastra este formata din ingineri si electricieni autorizati ANRE.

Electrician OK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *