Totul despre confortul dumneavoastra. Totul despre profesionalismul nostru.
(+40) 756 84 35 32 office@gtepedia.ro
Fabrica de tamplarie PVC, Aluminiu si instalatii electrice pentru constructii civile

Rulouri exterioare

Se monteaza pe tamplaria deja existenta si au caseta la exterior, fiind aplicate pe ferestre. Pot fi fabricate din aluminiu folosind orice gama de culori si orice dimensiune.

Rulouri din aluminiu

  • Sunt integral din aluminiu. Caseta are forma ovala sau tesita la 45ᵒ. Lamelele au dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta.
  • Pot fi prevazute cu plasa antiinsecte incorporata de tip rulou, cu perii la baza care inchid ermetic si nu permit patrunderea prafului. Plasa se actioneaza vertical, cu snur, si este dotata cu frana siliconica.
  • Frana siliconica permite strangerea lenta a plasei, prevenind astfel accidentele si ridicarea brusca ce poate defecta plasa. Astfel, plasele dotate cu frana siliconica isi dubleaza durata de functionare.

Rulouri din PVC

  • Au lamelele din PVC, iar caseta este din tabla galvanizata, tesita la 45ᵒ. Lamelele au grosimea standard de 39 mm. Lamela terminala este metalica.

Poate fi echipat cu doua tipuri de actionari:

  • Actionarea electrica este disponibila doar pentru rulourile din aluminiu. Se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator.
  • Actionarea manuala standard se realizeaza cu banda, snur, arc, vinci sau manivela.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *