Totul despre confortul dumneavoastra. Totul despre profesionalismul nostru.
(+40) 756 84 35 32 office@gtepedia.ro
Fabrica de tamplarie PVC, Aluminiu si instalatii electrice pentru constructii civile

Modele

STICLĂ FLOAT CLARĂ – sticlă de înaltă calitate cu feţe plan paralele, suprafaţă naturală şi transparentă nedistorsionata.

STICLĂ COLORATĂ ÎN MASĂ – caracterizată prin:efectul colorat atât în interior cât şi în exterior; reflexia slabă a luminii; protecţia împotriva radiaţiei solare prin absorbţia energiei solare.

STICLĂ STRATIFICATĂ ANTIEFRACŢIE – constituie un element de construcţie excepţional pentru vitrajele de siguranţă. Fabricat prin îmbinarea plană a două sau a mai multor foi de sticlă cu unul sau mai multe straturi de folie din polivinilbutiral (PVB) sau de răşină, caracterizate prin rigiditate deosebită, adeziune şi elasticitate.

STICLĂ MATĂ SAU ORNAMENTALĂ – sticlă obţinută prin procedeul de sablare sau prin diferite striaţii de la suprafaţa materialului folosită cu precădere la uşi, compartimentări interioare, geamuri care să protejeze intimitatea.

STICLĂ LOW-E – sticlă cu un strat de oxizi metalici depus prin procedeul electromagnetic pe una din suprafeţele geamului float. Acest strat ridică substanţial proprietăţile termoizolante ale geamului. Geamul nu numai că reflectă o mare parte a radiaţiei termice înapoi în încăpere, dar permite, totodată, pătrunderea maximă a energiei solare.

Sticla Planitherm 4S (4 seasons) asigura un confort ridicat pe tot parcursul anului datorita excelentelor calitati de termoizolare. Geamul termoizolant cu Planitherm 4S ofera o izolatie de 3 ori mai mare decat a unui geam simplu. Datorita faptului ca geamul se monteaza cu sticla Planitherm 4S in exteriorul casei, cea mai buna combinatie este cea cu Low-E, reducand pierderea caldurii prin suprafata vitrata la un nivel optim. O alta calitate a sticlei Planitherm 4S este cea de reflexie a energiei solare, de 2 ori mai ridicata decat cea a unui geam obisnuit, asigurand un nivel confortabil de intimitate.

Tripanul este geamul termoizolant format din trei foi de geam, permitand o izolare fonica mai buna, dar nu neaparat una termica mai buna. Acest lucru depinde de distanta dintre geamuri, cu cat aceasta este mai mare, cu atat izolarea fonica si termica este mai buna. Grosimea indicata a unui geam triplex este de 40mm. Problema condensului este rezolvata mai bine decat in cazul termopanului. Reduce consumul de energie cu pana la 60%, mai mult decat geamul termopan low-e cu argon, confortul termic fiind mai bun datorita reducerii transferului de radiatii cu 80%.

STICLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *